Energiecoach

Kosteloos bespaaradvies

De energieprijzen zijn de afgelopen tijd gestegen. Daarom is het belangrijk dat je zo energiezuinig mogelijk woont. Zo bespaar je geld op je energierekening. Wil jij ook je woning verduurzamen maar weet je niet waar je moet beginnen? Vraag dan een gratis gesprek aan met onze energiecoaches. Hij of zij helpt je graag verder op weg. Samen kijk je naar het energieverbruik bij jou thuis. Op basis daarvan geeft de energiecoach een persoonlijk advies over verduurzamen en energiebesparing.

Lokale energiecoaches

De energiecoaches zijn vrijwillige specialisten uit onze eigen gemeente die informatie geven over energiebesparing en verduurzamen. Tijdens het gesprek met de energiecoach bekijken ze wat je zelf kunt doen om energie te besparen. In het geval van een eigen woning, wordt ook besproken wat de meest logische stap is om (verder) te verduurzamen en welke mogelijkheden er zijn om dat te realiseren. De energiecoaches volgden via het Startpunt Duurzaam een professionele opleiding.

Energie Klusteam

Weet jij welke energiebesparende maatregelen je kunt uitvoeren, maar lukt het je niet om zelf te doen? Ons Energie Klusteam kan bij jou thuis komen om bijvoorbeeld radiatorfolie aan te brengen, tochtstrippen te plakken en ledlampen te plaatsen. Het Energie Klusteam is bedoeld voor mensen met een smalle beurs* en die een steuntje in de rug kunnen gebruiken met het verduurzamen van hun woning.

*Voor aanmeldingen geldt een inkomensgrens van 130% van het bijstandsniveau.

Aanmelden

Bel ons op 0523 – 273 388 of mail ons op energiecoach@startpunthardenberg.nl